Gratis certificering af dit arbejde med madspild og genanvendelse

REFOOD mærket

REFOOD mærket er en ordning for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse. Medlemskab er gratis og kræver, at man vælger tre madspildsreducerende initiativer blandt vores mange gode forslag samt har en ordning for genanvendelse af madaffald. Læs mere og tilmeld dig på www.refoodlabel.dk.

 

Når man arbejder med mad er der en god sandsynlighed for, at man også arbejder med madspild. Ligeså har mange den holdning, at den mængde madaffald, der uundgåeligt er også bør genanvendes på en miljøvenlig måde. Det er den type organisation, der vælger at blive REFOOD certificeret. REFOOD mærket henvender sig til flere grupper inden for fødevareproduktion og food service, f.eks. grossister, detail, restauranter, storkøkkener, institutioner mm. På refoodlabel.dk kan du se hvilke initiativer, der er under din virksomhedstype i tilmeldingen. 

 

Som medlem af REFOOD mærket modtager du en velkomstpakke, som hjælper dig med at synliggøre din grønne profil over for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Velkomstpakken indeholder klistermærke til døren, et diplom med dine valgte initiativer samt brochure og postkort. Derudover får du også en billedfil til web, menukort eller lignende. Bæredygtighed er efterhånden en vigtig parameter i vurderingen af et produkt eller service, så derfor er det værd at vise. 

 

Det er altid ærgerligt at smide ud. Tænk, at man for de samme penge kunne have købt bedre kvalitet. Rigtigt mange køkkener er dygtige til at minimere madspildet og har stor succes med at øge økologiprocenten med de ressourcer, der frigives. Men mange kan man godt gå lidt i stå, når de lavthængende frugter er plukket og de første 40% er nået. De næste 60% er nemlig meget sværere. REFOOD mærket tilbyder løbende inspiration til, hvordan du kan reducere madspild i det professionelle køkken. Vi sender nyhedsbreve med idéer til værktøjer og kurser samt inspiration fra andre medlemmer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

I Daka ReFood kæmper vi for mindre madspild og mere genanvendelse, og det gør vi ikke alene. Vores partnere er vigtige for vores udvikling, bredde og evne til at gøre en forskel. Vi har gavn af hinandens kompetencer og erfaring, og sammen gør vi en forskel i kampen for et bedre miljø.

 

 

  

  

 

  

Tilbyd en doggybag og reducer dit madspild. Bestil den nye TreatBox her
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | 
©2008-2020 Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1