Afhentning af madaffald

Få god samvittighed og en bedre bundlinje

På under én uge er du i gang med at sortere dit madaffald til bæredygtig energi og gødning – og meget hurtigt vil du reducere dit madaffald betydeligt. Det er meget effektfuldt at se, hvad der bliver sorteret i madaffaldsbeholderen i stedet for at smide alt affaldet i én stor samlet container. Du opdager dit affald og udnytter det på nye måder - det betyder mindre madaffald og en tilhørende bedre bundlinje.

Kom godt i gang 

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at sortere madaffald.

Tænk hverken på plads eller praktik

I samarbejde med vores konsulent finder vi den løsning til sortering af madaffald, du har brug for. Vores affaldsbeholdere har hjul på, der gør det nemt at placere dem lige, hvor I har brug for og flytte rundt løbende.

God hygiejne

Vi sørger for at levere renvaskede affaldsbeholdere til sortering af dit madaffald, og vi ombytter dem, så ofte du ønsker det, så du slipper for lugtgener. Det giver både en god hygiejne og kræver ingen rengøring fra din side.

Læs mere om vores rengøring af beholdere

Fleksibel afhentning til tiden

Du bestemmer hvor ofte, du vil have madaffaldet hentet – og du får altid en SMS dagen inden, vi kommer, så du kan nå at få al madaffaldet med. Du venter aldrig forgæves på os – vi kommer som aftalt.

Få den rigtige løsning

Vi leverer skræddersyede løsninger til afhentning og genanvendelse af madaffald. Uanset hvilken branche du kommer fra, er du som kunde hos os med på den bæredygtige rejse.


Comwell har bæredygtighed på tallerkenen

Danmarks mest bæredygtige hotelkæde, Comwell, skruer ned for madspild og op for genanvendelse på alle deres 20 hoteller og venues i Danmark og Sverige.

På 1 år genanvender vi madaffald og brugt olie fra Comwell til:

674 ton næring til gulerødder

14.000 dages varme i en gennemsnitlig husstand

204.000 km i en bil, der kører på biodiessel

295 ton CO2 sparet

Så nemt kommer du i gang

Det tager under 1 uge at komme i gang med at forvandle dit madaffald til grøn energi. Og du skal ikke tænke på noget, efter vi har installeret din løsning til at sortere madaffald.

1

Du sorterer dit madaffald i hverdagen

Vi stiller de nødvendige affaldsbeholdere til rådighed, så du nemt og hurtigt kan sortere dit madaffald alt efter, om det er affald eller brugt stegefedt og olie. Alle vores beholdere har hjul på, så du kan uden problemer flytte rundt på dem og stille dem, hvor du har mest brug for dem. Det sparer dig for tunge løft og giver dig fleksibilitet i hverdagen.

2

Du får en SMS dagen før, vi kommer

Du behøver ikke hive kalenderen frem for at huske, hvornår vi kommer og henter dit madaffald. En SMS tikker ind hos dig dagen inden, så du kan nå at få al affaldet med.

3

Vi tager os af det bøvlede

Du slipper for at tænke på lovkrav fra Miljøministeriet og Fødevarestyrelsen med os som partner. Vi har nemlig tygget os igennem lovgivningen og er klassens duks, når det kommer til håndtering af organiske fraktioner.

4

Du får en overskuelig faktura én gang om måneden

Vi sender dig kun én faktura om måneden, som er nem at forstå. Det hele til en fast beholderpris – ingen skjulte gebyrer og ingenting med småt. På din månedlige faktura får du også illustreret, hvor meget organisk madaffald du har fået hentet. Så kan du hele tiden følge med i udviklingen af dit madspild og har mulighed for at reducere det

5

Du kan hente en årlig rapport med dit madspild

Når du får øje på omfanget af dit madaffald, er det nemmere at reducere det. Derfor sender vi dig hvert år en oversigt over, hvor meget madaffald du i alt har sendt til genanvendelse. Du kan aktivt bruge vores statistikker i dit eget grønne regnskab, vise det til dine chefer osv.

Ingen skjulte gebyrer og ingenting med småt

Du får hver måned en samlet faktura, og her er ingen overraskelser. Vores beholderpriser er nemlig faste. Du kan altid få ændret i din aftale, hvis dine behov ændrer sig. F.eks. hvis I ikke ønsker afhentning i ferier eller har behov for færre affaldsbeholdere.

Har du spørgsmål, så fortvivl ikke: 

Kontakt vores kundeservice

Sig goddag til din nye ven i køkkenet – Vi kalder den ReFood Organizer

ReFood Organizer er en smart erstatning til din almindelige skraldespand og sorteringsbøtter, som fylder på arbejdsbordet.

Hør mere om Refood Organizer

Er du i tvivl om noget?

Vi hjælper gerne! Her er de spørgsmål, vi ofte får.
 

Vi er rigtig glade, når madaffaldet er helt rent. Men fortvivl ej, hvis der smutter en smørbrik, serviet eller plastikgaffel med ned i beholderen. Vi sorterer det nemlig fra i vores forbehandlingsanlæg.

Vi har gode, landsdækkende samarbejdspartnere, som med glæde håndterer de andre affaldsfraktioner. På denne måde kan I få en samlet aftale på alt affald, samtidig med at I er sikret fordelene ved Daka ReFood. 

Det kan altid svare sig at genanvende madaffaldet. Mange af vores kunder bliver  overrasket over, hvor meget madaffald der bliver genereret selv små steder. Madaffald er også uspiste frugter fra frugtordningen, kaffegrums og resterne fra madpakken.

Vi skræddersyr altid ordningen, så den passer til jeres situation, og I bestemmer selv, hvor ofte I vil have ombyttet beholderen.

Vi oplever hos flere af vores kunder, at der er udfordringer i affaldsgården. Derfor leverer vi beholdere helt ned til 120 liter. Du kan få besøg af vores konsulenter ganske gratis, hvor I gennemgår jeres konkrete udfordringer og muligheder. Vi har endnu ikke oplevet, at vi ikke har fundet en god løsning i fællesskab.

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt at ændre rutiner. Derfor har vi udviklet nogle gode værktøjer til at gøre det nemt og sjovt at sortere. I køkkenet eller kantinen kan I bruge ReFood Organizeren til at inddele organisk fra uorganisk affald. I kan hænge vores sorteringsvejledninger op, så alle kan se, hvad der skal i beholderen. På vores hjemmeside kan I bruge beregneren til at udregne jeres CO2-reduktion. Beregneren bruges flere steder som en intern målsætning til at mindske madspild og sorterere optimalt. Har I brug for gode fifs, så kontakt jeres konsulent. De er eksperter i en god implementering. 

Madaffald lugter mere om sommeren end om vinteren, men vi sørger altid for rene og lugtfri beholdere ved ombytning. Det kan være en løsning at få ombyttet beholdere lidt oftere om sommeren og stille dem i skyggen.

Tag dit første skridt mod en bæredygtig løsning til dit madaffald.

Skriv eller ring til os. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

Rasmus U. Hansen

Key Account Manager

keyboard_arrow_up