Fødevareindustri

HÅNDTERING OG GENANVENDELSE AF MADAFFALD

Vi hjælper virksomheder i fødevareindustrien med håndtering og genanvendelse af madaffald. Det kan bl.a. være

  • Madaffald fra produktionen
  • Datovarer
  • Brud på kølekæden
  • Fejlemballerede produkter
  • Kontaminerede produkter til destruktion

PÅLIDELIG OG FLEXIBEL AFHENTNING

Vi ved, at jeres produktion kan være både følsom og foranderlig. I kan regne med at vi afhenter hos jer som aftalt. Samtidig er vi fleksible, når I har behov for at ændre tidspunkter og mængder

STYR PÅ PARAGRAFFERNE OG FULD DISKRETION

Hos Daka ReFood har vi styr på paragrafferne, og vi sørger for jeres lovpligtige dokumentation, så I lever op til kravene i Affaldsbekendtgørelsen.

Vi har respekt for jeres brands og private labels og sikrer fuld diskretion, når vi håndterer og genanvender jeres varer.  

EMBALLAGE ER INGEN HINDRING

Vores anlæg fjerner emballagen inden madaffaldet genanvendes. Anlægget frasorterer plastik mm, så vi både kan tage din virksomheds organiske affald og emballerede madvarer

 

Afhentning og genanvendelse af madaffald fra fødevareindustri

3 store fordele, I kan se frem til:

100 % høj hygiejne. I får leveret renvaskede kar og affaldsbeholdere, der bliver rengjort på vores anlæg efter hver ombytning. I slipper både for skadedyr, som kan lukke produktionen, og lugtgener, der påvirker medarbejderne.


Vi tilbyder hurtig afhentning af både det forudsigelige og uundgåelige madaffald, men også de akutte tilfælde af pallevarer, der løber på dato eller fejlproduktioner. Vi bestræber os på at løse jeres udfordringer hurtigst muligt, for vi ved, hvor vigtigt det er.


I har fuld sporbarhed på det organiske affald og er sikret den bedst mulige genanvendelse. Hos Daka ReFood er vi specialiseret i genanvendelse af madaffald, og vi har styr på den gældende lovgivning. Her er dokumentationen altid i orden, og I kan kontakte os, hvis I har brug for at yderligere viden, tal eller dokumenter.

daka refood branche industri

Fleksibel og diskret service

Har I et akut tilfælde, hvor I har brug for en enkelt afhentning?

I kan altid kontakte os, hvis I har et engangstilfælde af fejlproduktion, datovarer osv. Vi står til rådighed med kort varsel og hjælper jer af med madvarerne på en bæredygtig og diskret måde.

Kontakt os her

Beholdere til fødevareindustri

Hvilken affaldsbeholder passer til dine behov? Vi tilbyder en række forskellige kar, containere og affaldsbeholdere, som du kan vælge imellem.

Se emballageoversigt

Affaldsbeholder til afhentning af madaffald i fødevareindustrien

Bliv en del af foreningen REFOOD mærket

Som fødevareproducent kan I opnå REFOOD certificering og bruge REFOOD mærket. Det gør mere end 1.500 andre danske virksomheder allerede. Mærket tydeliggør indsatsen mod madspild og for genanvendelse over for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Bliv klogere på REFOOD-mærket

refood mærket

Skal jeres uundgåelige madaffald også gøre forskel?

Skriv til os. Det er naturligvis ganske uforpligtende at få et godt og grønt tilbud!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

keyboard_arrow_up