Fødevareindustri

Vi laver specialistløsninger, der hjælper jer

Vi har helt styr på gældende lovgivning, så I får sikkerhed for bæredygtig, sikker håndtering af madaffald og fuld sporbarhed. I kan trygt regne med os.

Få professionel rådgivning til, hvordan I får den rigtige løsning til sortering af organisk affald. Vores specialister kommer ud og gennemgår produktionen sammen med jer, så vi i fællesskab kan skabe det mest optimale resultat for jeres virksomhed, når det kommer til sortering og genanvendelse af madaffald.

Emballage er ingen hindring

Vi er dygtige til at frasortere plastik, så vi kan tage både jeres organiske affald og emballerede madvarer. Vores førende anlæg er placeret i Horsens og fjerner emballagen inden genanvendelse til biogas.
 

Lad os finde den rette løsning sammen

3 store fordele, I kan se frem til:

100 % høj hygiejne. I får leveret renvaskede beholdere, der bliver rengjort på vores anlæg efter hver ombytning. I slipper både for skadedyr, som kan lukke produktionen, og lugtgener, der påvirker medarbejderne.


Vi tilbyder hurtig afhentning af både det forudsigelige og uundgåelige madaffald, men også de akutte tilfælde af pallevarer, der løber på dato eller fejlproduktioner. Vi bestræber os på at løse jeres udfordringer hurtigst muligt, for vi ved, hvor vigtigt det er.


I har fuld sporbarhed på det organiske affald og er sikret den bedst mulige genanvendelse. Hos Daka ReFood er vi specialiseret i genanvendelse af madaffald, og vi har styr på den gældende lovgivning. Her er dokumentationen altid i orden, og I kan kontakte os, hvis I har brug for at yderligere viden, tal eller dokumenter.

Fleksibel service

Er I ikke kunde hos os og har et akut tilfælde, hvor I har brug for en enkelt afhentning?

I kan altid kontakte os, hvis I har et engangstilfælde af fejlproduktion, datovarer osv. Vi står til rådighed med kort varsel og hjælper jer af med varerne på en bæredygtig måde.

Kontakt os her

Praktiske informationer

Her kan du se de mest anvendte beholdere i jeres branche


REFOOD 120 l

Maksimal indhold 85 kilo

REFOOD 240 l

Maksimal indhold 135 kilo

REFOOD kar 525 l

Kar med låg. Netto vægt 32 kilo

REFOOD container

Netto vægt 2.100 kilo

REFOOD Komprimator

Rum-Indhold 20 m3 


Til brugt stegefedt og olie

OLEO 90

Beholder med tætsluttende låg. Maximal indhold 90 kilo

Samlet løsning

Skal vi tage os af alle dine affaldsfraktioner, så kontakt en af vores konsulenter.
Vi har gode, landsdækkende samarbejdspartnere, som med glæde håndterer de andre affaldsfraktioner. På denne måde får I samlet affaldet på én aftale, samtidig med at I er sikret fordelene ved Daka ReFood. 

Afhentning

Vi afhenter efter aftale med jer. Vi er meget fleksible, landsdækkende og punktlige. Alle beholdere ombyttes altid til renvaskede efter afhentning. Antallet af beholdere kan ændres fra uge til uge.

Anvendelse

Vores REFOOD beholdere er til organisk affald dvs. madaffald, som ikke længere kan spises, både fra delikatessen eller i butikken. Beholderne kan desuden bruges til slagteraffald og mad i emballage.  

Bliv en del af foreningen REFOOD mærket

Gennem et samarbejde med Daka ReFood kan I opnå REFOOD certificering og bruge REFOOD mærket. Det gør mere end 1.300 andre danske virksomheder allerede. Mærket tydeliggør indsatsen mod madspild og for genanvendelse over for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Bliv klogere på REFOOD-mærket

Sorteringsguide

Er I i tvivl om, hvordan affaldet skal sorteres? Få hjælp her! 

Se vores sorteringsvejledninger

SMS-service

Få besked dagen inden, vi kommer og henter jeres affald.

Tilmeld SMS-service

Skal jeres uundgåelige madaffald også gøre forskel?

Skriv til os. Det er naturligvis ganske uforpligtende at få et godt og grønt tilbud!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

keyboard_arrow_up