ReFood Organizer

Sig goddag til din nye ven i køkkenet – Vi kalder den ReFood Organizer

ReFood Organizer er en smart erstatning til din almindelige skraldespand og sorteringsbøtter, som fylder på arbejdsbordet.

daka refood organizer

Gør sortering let

ReFood Organizer er lavet til det effektive køkken, hvor tid er penge og bæredygtighed er en del af firmaets DNA.

ReFood Organizeren er en specialdesignet hæve/sænke rullevognsløsning, udviklet til sortering af køkkenaffald direkte ved arbejdsstationen, - f.eks. uorganisk affald, rester til fond og madaffald. Det betyder ingen tunge løft til og fra skraldespandene og mindre brug af plastikposer.

Du kan stille stationen ved siden af dit arbejdsbord og kombinere kasserne, så de passer til dit behov for affaldssortering. ReFood Organizer kan indstilles i højden, så den passer til enhver kok og ethvert arbejdsbord. Det er godt for arbejdsstillingen og arbejdsmiljøet.

Er den ikke i brug, kan den køres ind under bordet, så I kan udnytte pladsen. ReFood Organizer er også perfekt til at køre ud i kantinen, så de spisende selv kan sortere madaffald efter frokost.

ReFood Organizer kan hjælpe dig med:

  • At du lettere kan sortere madaffald og emballage direkte ved arbejdsbordet.
  • At slippe for mange og tunge løft til og fra skraldespanden.
  • At begrænse brugen af plastikposer.
  • At din rengøring bliver nemmere. Kassen passer i opvaskemaskinen, og stativet kan vaskes.
  • At effektivisere hele arbejdsgangen og dermed spare kostbar tid.
  • At du får mere plads på arbejdsbordet.

Download ReFood Organizer specifikationer

Download salgs- og leveringsbetingelser.

Bestil Refood Organizer

refood organizer

 Vi arbejder hver dag på at skabe et grønnere Danmark, præget af mere genanvendelse, mere vedvarende energi og mindre spild af ressourcer.

Hygiejne i top

Vi ved, at det er enormt vigtigt, at hygiejnen er i top i fødevarevirksomheder. Fødevarestyrelsen stiller store krav til det udstyr, der bruges, samt til rengøring og vedligeholdelse af udstyret. De foretrukne materialer er rustfrit stål og hård plast med en glat overflade, der er nem at rengøre. I nogle tilfælde skal udstyret også kunne tåle desinficering. ReFood Organizer opfylder alle disse krav.

Hør mere og bestil ReFood Organizer

Udfyld formularen med dine ønsker/bestillinger og vi vender retur til dig.

refood organizer

ReFood Organizer

Du kan bestille ReFood Organizer direkte ved at udfylde denne formular. Du kan også indsende formularen, hvis du blot ønsker mere information omkring ReFood Organizer.

 

Jeg ønsker følgende:
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsmails fra Daka ReFood

Når du indsender formularen, accepterer du samtidig salgs- og leveringsbetingelser samt vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

Generelt om løsningsmuligheder
keyboard_arrow_up