Hotel og restauration

Den mest bæredygtige håndtering af jeres madaffald

Hos os har I garanti for, at vi håndterer jeres madaffald på en grøn og bæredygtig måde til fordel for jer, jeres kunder og miljøet.

Vi henter al jeres madaffald. Har I overskydende mad fra buffeten, rester fra restaurantgæsterne og produktionen i køkkenet? Vi hjælper jer med en nem og enkel løsning til at sortere madaffald og olie og genanvende det på den bedst mulige bæredygtige måde i stedet for at sende det til forbrænding.

Skal jeres madaffald gøre en forskel?

Afhentning og genanvendelse af madaffald fra hotel og restaurant

3 store fordele, I kan se frem til:

100 % høj hygiejne. I får leveret renvaskede beholdere, der bliver rengjort på vores anlæg efter hver ombytning. I slipper både for skadedyr der kan lukke køkkenet og lugtgener der påvirker medarbejderne.


I betaler kun for ombytning af de affaldsbeholdere, I rent faktisk har brugt. Og I bestemmer selv, hvor tit I vil have afhentet madaffald - hvad enten det er fast hver uge, eller måske passer det bedre at ringe til os, når beholderen trænger til en ombytning. Fleksibelt og fair.


En enkel og gennemskuelig kontrakt og faktura. Vi har intet, som står med småt. Dvs. I betaler ingen leje af beholder, ingen ekstra betaling for vægt, ingen transportgebyrer. Vores priser er all inclusive.

refood organizer hos daka

Sortér jeres madaffald nemmere

I kan lettere og hurtigere sortere madaffald og emballage direkte ved arbejdsbordet med vores ReFood Organizer. Det er en smart erstatning til jeres almindelige skraldespand eller sorteringsbøtter. Den er fødevaregodkendt, og beholderne kan gå direkte i opvaskeren.

Læs mere om Refood Organizer

ReFood-beholdere

Hoteller og restauranter anvender oftes ReFood-beholdere på hjul til madaffald og Oleo beholderen med tætsluttende låg til brugt fritureolie

Se emballageoversigt

ReFood-beholder til madaffald hos hoteller og restauranter

Samlet løsning

Skal vi tage os af alle dine affaldsfraktioner, så kontakt en af vores konsulenter.
Vi har gode, landsdækkende samarbejdspartnere, som med glæde håndterer de andre affaldsfraktioner. På denne måde får I samlet affaldet på én aftale, samtidig med at I er sikret fordelene ved Daka ReFood. 

Afhentning

Vi afhenter efter aftale med jer. Vi er meget fleksible, landsdækkende og punktlige. Alle beholdere ombyttes altid til renvaskede efter afhentning. Antallet af beholdere kan ændres fra uge til uge.

Anvendelse

Vores REFOOD beholdere er til organisk affald dvs. madaffald, som ikke længere kan spises, både fra delikatessen eller i butikken. Beholderne kan desuden bruges til slagteraffald og mad i emballage.  

Bliv en del af foreningen REFOOD mærket

Gennem et samarbejde med Daka ReFood kan I opnå REFOOD certificering og bruge REFOOD mærket. Det gør mere end 1.300 andre danske virksomheder allerede. Mærket tydeliggør indsatsen mod madspild og for genanvendelse over for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Bliv klogere på REFOOD-mærket

refood logo

Sorteringsguide

Er du i tvivl om, hvordan affaldet skal sorteres? Få hjælp her! 

Se vores sorteringsvejledninger

sorteringsvejledning

SMS-service

Få besked dagen inden, vi kommer og henter jeres affald.

Tilmeld SMS-service

sms-service logo

Skal jeres uundgåelige madaffald også gøre forskel?

Skriv til os. Det er naturligvis ganske uforpligtende at få et godt og grønt tilbud!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

keyboard_arrow_up