Kantiner og catering

Al jeres madaffald tæller hos os og gør en forskel 

Vi hjælper med håndteringen af jeres madaffald uanset størrelse – også små mængder tæller, når det handler om at genanvende madaffald til grøn energi.

Vi henter al jeres madaffald. Har I rester fra produktionen i køkkenet, overskydende mad fra buffeten eller rester fra en kedelig madpakke? Det hele tæller hos os; fra kaffegrums, tebreve til bananskræller, æbleskrog og slatten salat. I får håndteret det på den bedst mulige bæredygtige måde ved at genanvende madaffaldet i stedet for at sende det til forbrænding.
 

Skal jeres madaffald gøre en forskel?

3 store fordele, I kan se frem til:

100 % høj hygiejne. I får leveret renvaskede beholdere, der bliver rengjort på vores anlæg efter hver ombytning. I slipper både for skadedyr der kan lukke køkkenet og lugtgener der påvirker medarbejderne.


I betaler kun for ombytning af de beholdere, I rent faktisk har brugt. Og I bestemmer selv hvor tit I vil have afhentet, uanset om det er fast ugentligt eller efter aftale hvor i bare ringer ind når beholderen trænger til at blive tømt. Fleksibelt og fair.


En enkel og gennemskuelig kontrakt og faktura. Vi har intet, som står med småt. Dvs. I får ingen opstartsgebyr, betaler ingen leje af beholder, ingen ekstra betaling for vægt, ingen transportgebyrer. Vores priser er all inclusive.

Sortér jeres madaffald nemmere

I kan lettere og hurtigere sortere madaffald og emballage direkte ved arbejdsbordet med vores ReFood Organizer. Det er en smart erstatning til jeres almindelige skraldespand eller sorteringsbøtter.

Læs mere om Refood Organizer

Praktiske informationer

Her kan du se de mest anvendte beholdere i jeres branche


REFOOD 120 l

Maksimal indhold 85 kilo

REFOOD 240 l

Maksimal indhold 135 kilo

REFOOD kar 525 l

Kar med låg. Netto vægt 32 kilo

REFOOD container

Netto vægt 2.100 kilo

REFOOD Komprimator

Rum-Indhold 20 m3 


Til brugt stegefedt og olie

OLEO 90

Beholder med tætsluttende låg. Maximal indhold 90 kilo

Samlet løsning

Skal vi tage os af alle dine affaldsfraktioner, så kontakt en af vores konsulenter.
Vi har gode, landsdækkende samarbejdspartnere, som med glæde håndterer de andre affaldsfraktioner. På denne måde får I samlet affaldet på én aftale, samtidig med at I er sikret fordelene ved Daka ReFood. 

Afhentning

Vi afhenter efter aftale med jer. Vi er meget fleksible, landsdækkende og punktlige. Alle beholdere ombyttes altid til renvaskede efter afhentning. Antallet af beholdere kan ændres fra uge til uge.

Anvendelse

Vores REFOOD beholdere er til organisk affald dvs. madaffald, som ikke længere kan spises, både fra delikatessen eller i butikken. Beholderne kan desuden bruges til slagteraffald og mad i emballage.  

Bliv en del af foreningen REFOOD mærket

Gennem et samarbejde med Daka ReFood kan I opnå REFOOD certificering og bruge REFOOD mærket. Det gør mere end 1.300 andre danske virksomheder allerede. Mærket tydeliggør indsatsen mod madspild og for genanvendelse over for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Bliv klogere på REFOOD-mærket

Sorteringsguide

Er I i tvivl om, hvordan affaldet skal sorteres? Få hjælp her! 

Se vores sorteringsvejledninger

SMS-service

Få besked dagen inden, vi kommer og henter jeres affald.

Tilmeld SMS-service

Skal jeres uundgåelige madaffald også gøre forskel?

Skriv til os. Det er naturligvis ganske uforpligtende at få et godt og grønt tilbud!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

keyboard_arrow_up