æble rest

STOP MADSPILD OG STØT GENANVENDELSE!

REFOOD mærket

I Danmark går der hver dag ca 1.900 tons fødevarer til spilde, når det ender som affald.
Det foregår både i private husholdninger, fødevareproduktionen og servicesektoren.
Med REFOOD mærket er du med i kampen mod madspild.

refood mærket

Stop madspild -Støt genanvendelse

REFOOD mærket er en ordning for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse. 

Medlemskab er gratis 

... og kræver, at du vælger mindst tre madspildsreducerende initiativer blandt vores mange gode forslag og har en ordning for genanvendelse af madaffald.

Bliv medlem her

Hvem kan blive certificeret?

Restauranter, grossister, storkøkkener, institutioner, detail m.m. Alle der arbejder med at minimere deres madspild og har en genanvendelsesordning kan blive medlem og certificeret.

refood mærket

Derfor skal du være medlem af REFOOD mærket

Vis, I gør en forskel

Som medlem af REFOOD mærket modtager du en velkomstpakke, som hjælper dig med at synliggøre din indsats over for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Velkomstpakken indeholder klistermærke til døren, diplom med dine initiativer, e-bogen RETAKE YOUR FOODWASTE og postkort.

Et fællesskab med vidensdeling

Som medlem af foreningen bliver du også en del af et vidensfællesskab. Via nyhedsbreve, Instagram og LinkedIn deler vi viden og nyheder blandt vores medlemmer og ikke mindst masser af gode ideer til, hvordan du kan undgå madspild.

refood label på et vindue

Stifterne af REFOOD mærket

I Daka ReFood kæmper vi for mindre madspild og mere genanvendelse, og det gør vi ikke alene. Vores partnere er vigtige for vores udvikling, bredde og evne til at gøre en forskel. Vi har gavn af hinandens kompetencer og erfaring, og sammen arbejder vi for en bæredygtig fødevarebranche.

logo stop spild af mad

logo food og bio cluster

logo landbrug of fødevarer

Logo Daka refood

Bliv en del af REFOOD fællesskabet

refoodlabel.dk

keyboard_arrow_up