Banner

Daka ReFood indsamler madaffald fra fødevarebranchen, storkøkkener, kantiner, hoteller, restauranter, cafeer med flere  i hele Danmark.

  

Daka ReFood afhenter madaffald fra professionelle køkkener fra hele landet

Daka ReFood indsamler madaffald fra erhverv i hele Danmark. Det organiske affald hentes fra forskellige typer kunder, f.eks. HORECA, offentlige institutioner, detail og fødevareproducenter. Du kan tilpasse din aftale løbende, så du altid har det antal beholdere og afhentningsinterval, som passer til dit aktuelle behov. 

 

Korrekt sortering er nøglen til optimal genanvendelse. Det organiske affald skal derfor være så "rent" som muligt og ikke indeholde fremmedlegemer. Vi har lavet en sorteringsvejledning til køkkenaffald for at hjælpe med nem sortering for alle medarbejdere. 

 

Vi tilbyder afhentning af emballeret madaffald i større mængder efter aftale. Ring på 70 27 20 30 og hør mere. Som grossist, detailhandel eller fødevareproducent kan man godt brænde inde med en større mængde madaffald i emballage, som skal bortskaffes. Du kan vælge miljøvenlig genanvendelse uden at skulle pakke det hele ud af emballagen først. Det hele køres gennem vores afemballeringsmaskine, hvorefter madaffaldet kan genanvendes til biogas. Læs mere om vores genanvendelse

 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen og vi vil tage kontakt til dig, med henblik på at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed. Du er også velkommen til at kontakte en af vores ReFood konsulenter for at høre mere. 

   

Kontaktformular

Kontakt Daka ReFood

Kundeservice
Konsulenter

Uforpligtende tilbud

 

 

 

 

Sorteringsvejledninger

Korrekt sortering er alfa omega for god genanvendelse. For at hjælpe dig på vej har vi udviklet nemme sorteringsvejledninger, som kan printes og hænges op i køkkenet. Lettere bliver det ikke.  

 

Madaffald

Brugt stegefedt og fritureolie


Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | 
©2008-2020 Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1