Banner

Afhentning af brugt fritureolie og stegefedt i hele landet. Vi stiller altid vaskede beholdere til rådighed og henter, når det passer dig. 

 

Afhentning af brugt fritureolie og stegefedt fra erhverv

Vi indsamler brugt fritureolie og stegefedt fra virksomheder landet over; fra kantiner, grillbarer, restauranter, caféer, hoteller, centralkøkkener og lignende. I stedet for at hælde fedtet ud i afløbet kan det genanvendes til biodiesel. Fedtets høje energiindhold kan og bør bruges som ressource, til gavn for miljøet. Vi vil meget gerne tilbyde en aftale for bortskaffelse af dit fritureolie - lige meget om du har små eller store mængder. Vi henter beholderen når den er fuld til en fast beholderpris og ombytter med en vaskede beholder, som er klar til brug. 

 

Fritureolien hældes separat i vores 90 liters OLEO beholder med tæt låg. Beholderen har hjul, så du nemt kan flytte rundt på den Læs mere om vores beholdere. Som kunde kan du vælge et fast tidspunkt for afhentning eller bestille afhentning, når det passer dig. 

  

Dit brugte fristureolie eller stegefedt genanvendes til miljøvenlig andengenerationsbiodiesel. Andengeneration betyder, at biodieselen er baseret på affaldsprodukter. Vores biodiesel er et grønt supplement, som blandes i konventionel diesel. Læs mere om Dakas biodiesel på ecoMotions hjemmeside

 

For at kunne få afhentet brugt fritureolie eller stegefedt, skal alle kunder indgå i ISCCs certificeringssystem, hvor en selvdeklarering er nødvendig. Selvdeklareringen, betyder at der ikke hældes frisk olie i Daka ReFoods beholdere, således at olien kun er brugt og dermed overholder kravene for produktion af biodiesel. Du kan læse mere om selvdeklareringen her.

 

Udfyld formularen og bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud på afhentning af brugt fritureolie. Du kan også ringe direkte på 70 27 20 30. Husk, at vi også henter madaffald.

 

 

Kontaktformular

Kontakt Daka ReFood

Kundeservice
Konsulenter
Uforpligtende tilbud

 

  

Sorteringsvejledninger

Korrekt sortering er alfa omega for god genanvendelse. For at hjælpe dig på vej har vi udviklet nemme sorteringsvejledninger, som kan printes og hænges op i køkkenet. Lettere bliver det ikke.  

 

Brugt stegefedt og fritureolie

 

 
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | 
©2008-2020 Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1