ReFood mærket – vis du gør en forskel

REFOOD mærket er en ordning for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse. 

Medlemskab er gratis 

... og kræver, at du vælger min. tre madspildsreducerende initiativer blandt vores mange gode forslag og har en ordning for genanvendelse af madaffald.

Læs mere, og tilmeld dig

Hvem kan blive certificeret?

Restauranter, grossister, storkøkkener, institutioner, detail m.m. Alle der arbejder med at minimere deres madspild og har en genanvendelsesordning kan blive medlem og certificeret.

Derfor skal du være en del af REFOOD ordningen

Vis, I gør en forskel

Som medlem af REFOOD mærket modtager du en velkomstpakke, som hjælper dig med at synliggøre din indsats over for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Velkomstpakken indeholder klistermærke til døren, diplom med dine initiativer, brochure og postkort.

Et fællesskab med vidensdeling

Som medlem af foreningen bliver du også en del af et vidensfællesskab. Via nyhedsbreve, facebook og LinkedIn deler vi viden og nyheder blandt vores medlemmer og ikke mindst masser af gode ideer til, hvordan du kan undgå madspild.

Stifterne af REFOOD mærket

I Daka ReFood kæmper vi for mindre madspild og mere genanvendelse, og det gør vi ikke alene. Vores partnere er vigtige for vores udvikling, bredde og evne til at gøre en forskel. Vi har gavn af hinandens kompetencer og erfaring, og sammen arbejder vi for en bæredygtig fødevarebranche.

Bliv en del af REFOOD fællesskabet

refoodlabel.dk

keyboard_arrow_up