Vi skal ikke bare have mad i dag, men også i morgen

10.05.2022
Henrik er en idérig ildsjæl, som brænder for at minimere madspild og gøre kantinedriften så miljø- og klimavenlig som muligt. For Henrik er det lige s

Læs mere…

Daka ramt af hackerangreb

28.03.2022
Daka er blevet ramt af hackerangreb. Derfor er det ikke muligt at tilmelde afhentning af madaffald og brugt fritureolie.Vores telefon- og mailsys

Læs mere…

Sæt fuldt skrald på genanvendelse af madaffald

21.10.2021
Artikel fra Berlingske, Grøn OmstillingAf: Pia Bundgaard HansenHorsens hos Daka ReFood sluger det store forbehandlingsanlæg alt fra banansk

Læs mere…

Bæredygtig hoteldrift i kølvandet på Corona

07.07.2021
Vild beslutning at afskaffe buffetenFor køkkenchef Kenneth Hansen har tiden med covid-19 ført nye initiativer med sig. ”Vi har været nødt til at ti

Læs mere…

Daka ReFood deltager i Verdensmål i Værdikæden

07.07.2021
I hotel- og restaurationsbranchen har man igennem mange år sat ind på at mindske madspildet. Det har resulteret i, at 25% af den danske hotel- og rest

Læs mere…

Per Dunkelskov Thomsen får overrakt prisen af Erhvervs- og Detailchef i Hedensted kommune Carsten Steffensen (til venstre) og Byrådsmedlem Ove Kjærskov Nielsen (til højre).

Daka Denmark får bæredygtighedspris af Hedensted Kommune

25.06.2021
Det gør op med nogle af de sejlivede myter, der fortælles om Daka Denmark. For virksomheden laver hverken sæbe eller brænder døde dyr, men er en af Da

Læs mere…

keyboard_arrow_up