Salgschef hos Daka ReFood Marianne Darling

Ufattelige mængder mad går stadig til spilde - kan detailhandlen gøre mere, hurtigere?

12.07.2023
PRESSEMEDDELELSEKasserede færdigretter. Brune bananer. Bløde gulerødder. For gammel yoghurt. Miljøstyrelsens seneste opgørelse over madspild i Da

Læs mere…

Salgchef hos Daka ReFood, Jan Pedersen

Virksomhederne risikerer bøde for ikke at affaldssortere, men er dårligt informerede

12.07.2023
Debatindlæg af Salgchef hos Daka ReFood, Jan PedersenNytårsdag 2023 stod de danske virksomheder op til en ny virkelighed. De skal alle per lov aff

Læs mere…

Vig Festival er den første festival til at blive certificeret med REFOOD mærket

Som den første festival, er Vig Festvial blevet medlem af REFOOD mærket

12.07.2023
Som den allerførste festival er Vig Festival blevet medlem af REFOOD mærket med et stærkt fokus på at skabe en miljøvenlig og bæredygtig festivaloplev

Læs mere…

DSC understøtter en nem og lettilgængelig adgang til affaldssortering

Stort fokus på madspild i Danske Shoppingcentre

17.05.2023
Pressemeddelelse fra Danske Shoppingcentre 17/05-2023DSC har netop indgået et nyt samarbejde med REFOOD mærket, hvor de med forskellige initiative

Læs mere…

Madspild kokkereres om til unikke smagsoplevelser

20.03.2023
På Banegårdspladsen i Århus pryder den stilfulde sorte facade til Restaurant Nögen den ellers så travle plads. Restauranten, som er indrette

Læs mere…

Flying Superkids har fået en grøn rejsemakker

12.10.2022
Flying Superkids, som består af 60 unge danske gymnaster i alderen 7-21 år, har fået en grøn rejsemakker med på deres tour rundt omkring i Danmark. De

Læs mere…

keyboard_arrow_up