Få tilbud på afhentning af brugt fritureolie

Accepter betingelser *Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

 

Der er grøn energi i brugt fritureolie

Effektiv genanvendelse

Vi gør det nemt for dig og din virksomhed at bortskaffe brugt fritureolie og stegefedt, så det kan genbruges til nye formål. Daka ReFood afhenter din brugte fritureolie, når det passer dig. Vi genanvender det til biodiesel, og på den måde er du med til at tage et fælles ansvar for en bæredygtig fremtid.

Har du set at..

..der står B7 på tankpistolen, når du tanker diesel?

Det betyder, at der er 7% biodiesel iblandet den fossile diesel. Brugt fritureolie erstatter på den måde fossile brændstoffer og udleder 85% mindre CO2 end produktionen af almindelig diesel.

Læs mere om genanvendelse her

 

Det er nemt

Fleksibel afhentning

Du vælger et fast tidspunkt for, hvornår vi skal afhente din brugte fritureolie og ombytte din oliebeholder med en renvasket beholder. Du kan også bestille en afhentning af din brugte fritureolie, når det passer dig.
 

Praktisk beholder

Vores Oleo-beholder er lavet af et stærkt plastmateriale og forsynet med tætsluttende låg med gummiliste og clipslukning, så vi ikke spilder olie i din affaldsgård, når vi henter det. 

Beholderen har med hjul og håndtag, så du let kan flytte den tættere på, når du skal fylde brugt olie i.

Læs mere om ordningen her

 

 

keyboard_arrow_up