Rammeaftale til institutioner og offentlige instanser

Kom i mål med korrekt affaldssortering i institutioner og offentlige instanser

Er det svært at gennemskue lovkravene og hjælpe institutionerne i den rigtige retning? Eller er det svært at finde den rigtige løsning? I Daka ReFood vil vi gerne hjælpe jer på vej med rådgivning i korrekt sortering og håndtering af madaffald fra kommunale institutioner.

Download vores udførlige guide

korrekt affaldssortering i institutioner

Tjekliste, der klæder jer på til opgaven

Vi hjælper mange kommunale institutioner og storkøkkener med deres affaldssortering. Så vi ved, hvad der skal til. Og vi håber, at tjeklisten kan inspirere jer til at komme godt i gang eller helt i mål:

Hvad er kravene?

Hvad er status på institutionerne?

Hvordan kan I komme i gang med at sortere?

Hvilke aftale er den bedste for jeres kommune?

Odense Kommune

Sådan kom Odense Kommune i gang

Odense kommune havde et ønske om, at flere institutioner kom i gang med at sortere madaffald og samtidig overholdt kravene til kildesortering.

Odense Kommune startede med at svare på følgende spørgsmål:

  • Hvad er kravene til sortering i dag?
  • Hvilke institutioner lever op til kravene i dag?
  • Hvordan kan vi få sortering af madaffald implementeret i flere af vores institutioner?
  • Hvem servicerer os på afhentning af madaffald i dag, og hvem kan gøre det fremadrettet?

Rammeaftale med Daka ReFood

Odense Kommune valgte at organisere sorteringen som en frivillig samhandelsaftale for de enkelte institutioner. Dvs. at inden for aftalen kan institutionerne selv vælge leverandør. Forud for aftalen lavede kommunen en tilbudsindhentning med 3-4 leverandører, hvor ReFood blev den vindende tilbudsgiver. Rammeaftalen med Daka ReFood betyder, at det er nemt for institutionerne at komme i gang.

Stor interesse

Kommunen sendte herefter information ud til institutionerne om, at Daka ReFood var godkendt som leverandør og med tilbud om besøg af konsulent. Da interessen var stor, valgte kommunen i samarbejde med Daka ReFood de institutioner, der skulle prioriteres først.

Derfor skal I vælge ReFood som samarbejdspartner

Vi står i dag for indsamling og sortering af madaffald fra knap 700 kommunale storkøkkener og institutioner. Vi har stor erfaring med servicering af og rådgivning til kommuner. Vi kender derfor til mange af de kommunale udfordringer og kan komme med kvalificeret rådgivning og anbefalinger til hele processen.


Odense Kommune om samarbejdet

”Vi er glade for samarbejdet med Daka ReFood, og at vi kan tilbyde vores institutioner en rigtig god løsning på sortering af det organiske affald. Det er rart at vide, at affaldet i Kommune bliver genanvendt bæredygtigt.”

Odense Kommune

Byg videre på de gode erfaringer

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

keyboard_arrow_up