Danskerne smider 802 kg skrald ud per indbygger om året. Ved at sortere og genanvende organiske restprodukter, undgår vi at nedbryde naturens egne ressourcer. 

Fuldt skrald på grøn energi

I Daka ReFood indsamler og genanvender vi organisk affald samt brugt fritureolie og stegefedt, så der ikke går vigtige ressourcer til spilde. Vi leverer en fleksibel serviceløsning til vores kunder inden for fødevareindustrien, detail, HORECA-segmentet og lignende. Det madaffald, vi indsamler, bruges i produktionen af biogas, et grønt og CO2-venligt alternativ til forbrænding. Det brugte fritureolie- og fedt genanvendes som 2.-generationsbiodiesel hos Daka ecoMotion.

 

Daka ReFood startede som forretningsområde i Daka Denmark i 2012 og i dag har vi 30 medarbejdere. Vi indsamler madaffald, som behandles på vores fuldt integrerede behandlingsanlæg ved Horsens Bioenergi. ReFood administrationen holder til i Hedensted, Østjylland. Læs mere om Daka ReFoods koncernforhold her.

 

Hos Daka ReFood tror vi på, at Danmark kan gå forrest. I andre EU lande, for eksempel Holland, Tyskland og Østrig, har de allerede en sorteringskultur, hvor de får mere ud ressourcerne i affaldet. Hvis vi kan sortere pant, glas, pap og batterier kan vi også sortere madaffald.  

 

Som kunde hos Daka ReFood, er du med til at sikre at dit madaffald går til biogas, biodiesel og gødning. Genanvendelsen skaber grøn energi og sikrer, at vigtige næringsstoffer kommer tilbage til jorden. Du kan læse mere om processen fra madaffald til biogas, samt hvordan madolie kan blive til biodiesel her.

 

Bliv kunde i dag, og hjælp os med den grønne omstilling.

 

Klar til grøn omstilling?

Få et uforpligtende tilbud

 

 

Daka ReFoods services

Afhentning af madaffald
Afhentning af fritureolie
Vaskede beholdere
Fleksibel aftale
Dokumentation
REFOOD mærket

 

 

ReFood kundeservice

Tlf. 7027 2030

Mandag til torsdag 08.00-16.00

Fredag 08.00-15.30

 

 
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | 
©2008-2020 Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1