Kom godt igang med din ReFood ordning

Online møder - det er nemt og hurtigt

Er du ny kunde og har behov for at komme hurtigt igang? Vil du hører mere om ReFood mærket eller måske om affaldsbekendtgørelsen? Eller har du et projekt, som vi skal hjælpe dig med at løse?

Book et onlinemøde med vores dygtige medarbejdere i kundeservice eller med en af vores skarpe ReFood konsulenter, så hjælper vi jer igang og videre.

Ny hos ReFood? Kom godt i gang

Vi ved, at det er vigtig for dig og dine mearbejdere at komme godt i gang med jeres ReFood ordning. Men hvad var nu, I skulle huske? Hvordan sorterer man? Og hvornår bliver beholderene ombyttede?

Tilmeld dig vores online onboardingmøde. Det tager ca. 30 minutter. Du får svar på alt, hvad du har brug for at vide for at komme igang. Der er mulighed for spørgsmål undervejs

Det er selvfølgelig gratis.

Næste ledige datoer:

Mandag d. 5. september kl. 10:00-10:30
Mandag d. 31. oktober kl. 10:00-10:30

Klik her for tilmelding

 

REFOOD mærket - derfor skal du være medlem

Din virksomhed kan blive medlem af REFOOD mærket, hvis I sorterer organisk affald til genanvendelse og kan tilslutte jer mindst tre madspildsreducerende initiativer.

I skal være medlemmer, fordi I med REFOOD mærket kan vise jeres kunder, samarbejdspartnere og egene medarbejdere, at jeres virksomhed tænker bæredygtighed og gør en forskel.

Tilmeld dig vores online onboardingmøde. Det tager ca. 30 minutter. Du får svar på alt, hvad du har brug for at vide for at blive medlem komme igang. Der er mulighed for spørgsmål undervejs

Det er selvfølgelig gratis og vi hjælper dig med indmeldelsen.

Lev op til kravene i affaldsbekendgørelsen

Lovgivningen er klar og deadline nærmer sig. Senest den 31. december 2022 skal alle virksomheder sortere deres affald præcis som hjemme i husstanden. Det vil sige i 10 fraktioner herunder madaffald. Den afhentede mængde skal dokumenteres.

Men er din virksomhed klar til det?

Tilmeld dig vores online informationsmøde og bliv opdateret på det, I skal vide om affaldsbekendtgørelsen. Mødet tager ca. 30 minutter. Der er mulighed for spørgsmål undervejs

Det er selvfølgelig gratis.

keyboard_arrow_up