| Søg  Søg

   

SERVICEMEDDELELSE

Selvom Corona-virus kan betyde at din virksomhed, restaurant, hotel, kantine, skole eller institution er på lavt blus eller helt må lukke ned for en periode, har det ikke nogen økonomisk konsekvens i forhold til din aftale med Daka ReFood.

Når du er kunde hos ReFood, har du mulighed for at få hentet mindre affald i en periode, eller helt stoppe din afhentning i en periode, uden at det koster dig noget. Derfor kan du uden bekymring ringe (tlf. 7027 2030) eller skrive til os (refood@daka.dk), og fortælle om din situation er ændret og hvad du har behov for.

Det er vigtigt for os at vide, om der er mindre affald eller om vi helt skal springe din afhentning over. På den måde undgår vi forgæves kørsel.

  

 

   

Automatisk betaling

Den nemmeste måde at betale dine regning på er ved tilmelde betalingen til Leverandørservice. Du kan hurtigt og let tilmelde dig ved at klikke HER

  

Fuldt skrald på grøn energi

 

I Daka ReFood indsamler og genanvender vi madaffald og brugt stege- og friturefedt på den måde, der giver bedst mening miljømæssigt og økonomisk. Vi leverer individuelt tilpassede serviceløsninger for supermarkeder, kantiner, fødevareproducenter, skoler, storkøkkener, restauranter, sygehuse og hoteller. Det madaffald, vi indsamler, bruges i produktionen af biogas, et grønt og CO2-venligt alternativ til forbrænding. Det brugte stegefedt og fritureolie genanvendes som andengenerationsbiodiesel, hvilket er en grøn erstatning for de fossile brændstoffer.


Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | 
©2008-2020 Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk