Afhentning af madaffald hos kantiner

 

Daka ReFood indsamler en stor mængde madaffald, brugt fritureolie og stegefedt fra kantiner, landet rundt. Dette gælder både kantiner hos folkeskoler og videregående uddannelser, private virksomheder, samt en lang række øvrige institutioner herunder det danske ejendomsselskab, DEAS.

 

Buffetordninger er meget udbredte i danske kantiner, men det betyder også, at det kan være svært at planlægge de rigtige mængder mad, samt at undgå et stort madspild. Fokus på optimal udnyttelse af ressourcer har været vigtigt for kantinen hos DEAS. Her har man lykkedes med at engagere gæsterne, så madspild bliver et fælles ansvar for både gæster og personale. Du kan læse mere om, hvordan vi hjalp kantinen hos DEAS, som gennem fokus på reduktion af madspild skaber luft i budgettet til at højne kvaliteten af de råvarer, de bruger i dagligdagen i folderen herunder.     

DEAS kantine

Kunne du tænke dig at høre mere?

Arbejder du selv i en kantine og kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores koncept kan hjælpe dig og dine kollegaer med mindre madspild, bedre arbejdsmiljø samt fokus på genanvendelse, så kontakt vores ReFood konsulenter.Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | 
©2008-2020 Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk