Kom godt igang med sortering af organisk affald

Onlinemøder - det er nemt og hurtigt

Overvejer du at blive kunde eller er du ny kunde og har behov for at komme hurtigt igang? Måske er du allerede godt i gang og vil gerne være medlem af REFOOD mærket eller få gode tips og tricks til at begrænse madspild?

Tilmeld dig et af vores onlinemøder og få kompetent rådgivning af vores dygtige medarbejdere.

 

Ny hos ReFood?

Sådan fungerer ordningen i hverdagen

Vi ved, at det er vigtigt for dig og dine medarbejdere at komme godt i gang med sortering af organisk affald. Få svar på alt, hvad du har brug for at vide for at komme igang

  • Hvordan sorterer man korrekt?
  • Og hvornår bliver beholderne ombyttede?
  • Hvor finder I de forskellige oplysninger på hjemmesiden?

Tilmeld dig og dine kollegaer vores onlinemøde. Der er mulighed for spørgsmål undervejs. Det tager ca. 30 minutter og det er selvfølgelig gratis.

Næste ledige datoer:

Onsdag d. 21. september kl. 10:00-10:30
Onsdag d. 12. oktober     kl. 14:00-14:30

Klik her for tilmelding

Online konsulentbesøg

Sådan kommer du i gang med sortering

Mangler du tid i kalenderen til at få besøg af en konsulent og drøfte de nye regler om sortering af organisk affald. Vi har svaret, vi tilbyder onlinemøder med vores ReFood konsulenter, hvor du hurtigt får indblik i love og regler samt input til, hvordan en løsning kan se ud for dig og din virksomhed.

Vi gennemgår en kort præsentation af ovenstående, samt der er mulighed for spørgsmål. Herefter er du klar til at komme i gang med at sortere og genanvende dit organiske affald, som loven foreskriver det.

Tilmeld dig og dine kollegaer på en af nedenstående datoer. Det tager ca. 30 minutter, er ganske uforpligtende og selvfølgelig gratis.

Næste ledige datoer:

Tirsdag d. 18. oktober   kl. 10:00-10:30
Mandag d. 31. oktober  kl. 10:00-10:30

Klik her for tilmelding


keyboard_arrow_up