Beholdere til madaffald i flere størrelser

Vi leverer det antal beholdere, som du har behov for, og du betaler kun for afhentning af dem der er fyldte. Vi stiller vaskede beholdere til rådighed, uden omkostninger.  Vi bytter dine fyldte beholdere med vaskede. Efter hver tømning rengøres beholderne i vaskemaskinen på ReFood anlægget. De vaskede beholdere kan tages ind i køkkenet, hvor det er praktisk og hurtigt at sortere. Beholderne har tætsluttende låg, hvilket modvirker lugtgener og sikrer hygiejnisk håndtering.   

 

Beholderne har hjul, så du nemt kan flytte rundt på dem. Det sparer dig for tunge løft og besvær og er på den måde bedre for arbejdsmiljøet. 

  

Ændrer dit behov sig, så du har brug for færre eller flere, større eller mindre beholdere, samt hvis der opstår ændringer i afhentningsbehovet i en begrænset periode, så kontakt kundeservice, så finder vi en løsning til dig.

  

  • ReFood 120 liters (madaffald)
  • ReFood 240 liters (madaffald)
  • OLEO 90 liters (brugt fritureolie)

  

Se vores beholderoversigt, hvor du kan læse mere om de forskellige specifikationer. Har du brug for andre beholder løsninger (såsom kar eller container), er vi også behjælpelige med dette. Kontakt da vores kundeservice. 

 

 

Læs mere om vores kunder

HORECA
Kantiner
Industri & engrosLegal Notice | Disclaimer | ©2008-2017 Daka Denmark A/S, Dakavej 10, DK-8723 Løsning, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk